main logo
2200

Bogdan Țîrdea insistă: Maia Sandu a participat la furtul miliardului

Socialiștii o țin una și bună. Deputatul PSRM, candidat la funcția de deputat din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Bogdan Țîrdea, a prezentat, la briefingul de ieri, 30 iunie, principalele etape ale vestitului furt al miliardului.

Bogdan Țîrdea insistă: Maia Sandu a participat la furtul miliarduluiFoto: știri.md

El a menționat că actualii lideri ai PAS, inclusiv Maia Sandu, au participat la toate etapele acestui furt. Deputatul va sesiza Procuratura Generală pentru a-i pedepsi pe cei care se fac vinovați de această infracțiune, transmite Știri.md cu referire la n4.md.

Baza fraudei bancare, potrivit parlamentarului, a fost pusă la ședința Guvernului din 25 septembrie 2014. În ziua respectivă Guvernul Leancă și-a asumat răspunderea pentru modificarea a trei legi: Legea cu privire la Banca Națională, Legea cu privire la  instituțiile financiare și Legea cu privire la datoria de stat.

”Aceste legi au fost modificate fără Parlament, fără a fi supuse dezbaterilor publice, fără a fi consultate cu băncile! Totul s-a făcut în mare secret și în grabă. De ce a trebuit să fie modificate aceste legi care au funcționat perfect timp de două decenii și datorită cărora putea fi stopată frauda bancară?”, a întrebat deputatul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării