60 977
8
Blogger: Amanta lui Vlad Filat, Olga Roman, a fost reținută în Dubai
60 977
8

Bloggerul Eugen Luchianiuc a declarat că amanta lui Vlad Filat, Olga Roman, a fost reținută pe 10 noiembrie în Dubai.

Colaj: știri.md

Potrivit bloggerului, tânăra ar figura într-un dosar de spălare de bani, transmite Știri.md.

„Olga Roman amica lui Vlad Filat are mandat de arest internațional în cadrul unui dosar de spălare de bani. Dosarul este emis de autoritățile Republicii Moldova.

Ea a fost reținută o săptămână în urmă, pe 10 noiembrie 2019, de către autoritățile din Dubai.

Partea cea mai de râs și de hlizit este că ea nu vrea să aibă nicio legătură cu Ambasada Republicii Moldova în Dubai și roagă să fie reprezentată de către Ambasada României. Amica lui Filat, dusă peste graniță de Balițchi, are și cetățenia României.

Să vedem ce va face Ministerul Afacerilor Externe în cazul acestei bănuite de spălare de bani”, a declarat Luchianiuc pe pagina blogului său.

Surse din cadrul Procuraturii Generale au confirmat pentru Știri.md informația privind mandatul de arestare emis pe numele Olgăi Roman.

„Procuratura Generală a fost informată de către consulul general al României în Dubai despre faptul că Poliția din Dubai a reținut-o pe cetățeana Moldovei și a României Olga Roman.

Motivul reținerii este urmărirea internațională în legătură cu dosarul intentat de autoritățile de la Chișinău privind infracțiunea de spălare de bani.

A fost inițiată procedură de traducere a documentelor, pentru solicitarea extrădării ei, autorităților din Moldova”.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter