main logo
613

Blocul ACUM anunță motivul pentru care participă la alegeri

Blocul electoral ACUM DA PAS vine în alegerile parlamentare din 24 februarie „să facă dreptate și să asigure o viață bună pentru oamenii acestei țări”

Blocul ACUM anunță motivul pentru care participă la alegeriACUM vine în alegeri să facă dreptate și să asigure o viață bună

„Venim să facem dreptate tuturor oamenilor cinstiți, care muncesc din greu pentru a se întreține pe ei și familiile lor, dar care sunt furați zilnic de o gașcă de hoți de la guvernare, care se ține cu dinții de putere”, se spune Proclamația emisă cu ocazia lansării blocului în campania electorală, transmite Știri.md cu referire la IPN.

ACUM DA PAS menționează că vine să facă dreptate pensionarilor „care şi-au dat cei mai buni ani din viață, sănătatea și forțele pentru noi şi care acum trăiesc în sărăcie, din cauza incompetenței şi corupției acestei guvernări”, dar și cetățenilor din diasporă „care au fost alungați din ţară din cauza sărăciei şi deznădejdii, care din economiile lor trimit acasă peste un miliard de dolari anual”. „Venim să facem dreptate antreprenorilor care prin munca şi rezultatele lor contribuie la temelia bugetului acestei ţări, dar care sunt sufocați de corupție şi lipsa justiţiei. Venim să facem dreptate profesorilor, medicilor, inginerilor și tuturor oamenilor care muncesc onest, așa încât fiecare cetățean al Republicii Moldova să aibă venituri suficiente pentru a trăi bine acasă și o viață demnă”, se mai menționează în Proclamația Blocul electoral ACUM DA PAS.

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a spus că ne zbatem cu toții să avem un trai demn în situația în care ne confruntăm cu corupție și fărădelege la tot pasul. Mulți au plecat, au plecat să caute un loc unde munca omului este apreciată, unde oamenilor li se face dreptate. Maia Sandu a mai spus că a fost în mai multe țări din lume, unde a muncit cu un salariu bun și unde avea asigurat un viitor, dar de fiecare dată a fost cu gândul acasă. Când s-a întors, a făcut-o cu certitudinea că prin multă muncă, alături de oameni competenți, se pot face lucruri bune și acasă.

Președintele Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a declarat că „dreptatea ne-o facem singuri, ieșind la vot masiv, luptând cu armele democratice împotriva unui regim criminal, care nu va pleca de la putere de bună voie”. „Un stat puternic și drept, drept cu toți cetățenii săi, este un stat fără corupție și oligarhi, este un stat care lucrează pentru și doar în folosul cetățeanului, este un stat echitabil, racordat valorilor civilizației europene, este un stat transparent, cu instituții puternice, libere și conduse de profesioniști adevărați”, a declarat Andrei Năstase.

Blocul electoral ACUM DA PAS își asumă să curăţe justiția și să confiște averile celor corupți, să relanseze economia și să crească veniturile oamenilor, să investească în educație, ca principal motor al modernizării și schimbării. „Vom reface relațiile cu partenerii europeni și vom îndeplini toate condițiile pentru a depune cererea de aderare la Uniunea Europeană, pentru a ne regăsi cu toții în familia națiunilor civilizate!”, se mai spune în Proclamația ACUM DA PAS.

Blocul electoral ACUM DA PAS este pe locul doi pe buletinul de vot.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării