main logo
1926

Batrîncea, despre declarația lui Dodon privind demiterea unor miniștri

Deputatul PSRM, Vlad Batrîncea și deputatul Blocului ACUM, Alexandru Slusari au venit cu o reacție la declarația pe care a făcut-o președintele țării Igor Dodon precum că dânsul este nemulțumit de câțiva miniștri, iar după alegeri socialiștii ar urma să negocieze câteva poziții în Guvernul Maiei Sandu.

Batrîncea, despre declarația lui Dodon privind demiterea unor miniștriFoto: captură video

„Ceea ce ține de anumte ministere, urmează să ne așezăm și să discutăm. Eu cred că mereu este loc pentru a îmbunătăți activitatea Parlamentului și a Guvernului. Noi nu vorbim despre un anumit minister sau o anumită ramură. Noi vorbim de principiu. Suntem gata să punem umărul acestui Guvern, să contribuim cu specialiști, cu oameni cu experiență”, a spus Vlad Batrîncea, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

În același timp, Alexandru Slusari a menționat că „Partidul Socialiștilor nu a venit cu nicio solicitare la noi. Noi niciodată nu am discutat despre acest subiect.”

De asemenea, Alexandru Slusari a venit cu o recomandare pentru președintele țării.

„Să citească mai des Constituția și să-și vadă atribuțiile sale”, a conchis Slusari.

Amintim că ieri în cadrul emisiunii Puterea a Patra, președintele țării Igor Dodon a declarat că vreo 2-3 miniștri ar trebui să plece din Guvern, urmând ca acest lucru să se pună în discuție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării