4 oct, 2019 17:40
1 743
1
Batrîncea, despre declarația lui Dodon privind demiterea unor miniștri
4 oct, 2019 17:40
1 743
1

Deputatul PSRM, Vlad Batrîncea și deputatul Blocului ACUM, Alexandru Slusari au venit cu o reacție la declarația pe care a făcut-o președintele țării Igor Dodon precum că dânsul este nemulțumit de câțiva miniștri, iar după alegeri socialiștii ar urma să negocieze câteva poziții în Guvernul Maiei Sandu.

Foto: captură video

„Ceea ce ține de anumte ministere, urmează să ne așezăm și să discutăm. Eu cred că mereu este loc pentru a îmbunătăți activitatea Parlamentului și a Guvernului. Noi nu vorbim despre un anumit minister sau o anumită ramură. Noi vorbim de principiu. Suntem gata să punem umărul acestui Guvern, să contribuim cu specialiști, cu oameni cu experiență”, a spus Vlad Batrîncea, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

În același timp, Alexandru Slusari a menționat că „Partidul Socialiștilor nu a venit cu nicio solicitare la noi. Noi niciodată nu am discutat despre acest subiect.”

De asemenea, Alexandru Slusari a venit cu o recomandare pentru președintele țării.

„Să citească mai des Constituția și să-și vadă atribuțiile sale”, a conchis Slusari.

Amintim că ieri în cadrul emisiunii Puterea a Patra, președintele țării Igor Dodon a declarat că vreo 2-3 miniștri ar trebui să plece din Guvern, urmând ca acest lucru să se pună în discuție.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter