main logo
534

Bătrîncea, candidatul socialiștilor pe circumscripția sectorului Râșcani

Partidul Socialiștilor și-a prezentat astăzi cel de-al 11-lea candidat pentru municipiul Chișinău. Deputatul Vlad Bătrîncea va candida pe circumscripția electorală nr. 28 din Chișinău, în vederea alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019.

Bătrîncea, candidatul PSRM pe circumscripția sectorului Râșcani

„Eu sunt o persoană de echipă și pentru mine este importantă nu doar victoria mea, dar și a partidului, și a tuturor oamenilor de bună credință. Eu cred că noi avem mai mulți oameni buni decît răi și de aceea trebuie să învingem. Ultima șansă pentru a schimba ceva în țara noastră – 24 februarie 2019, ziua în care vor avea loc alegerile parlamentare. Dacă ne vom uni toți împreună, vom fi capabili să schimbăm lucrurile spre bine”, a spus Vlad Batrîncea în cadrul evenimentului de prezentare a candidaturii sale, transmite Ştiri.md cu referire la Agora.

Oficial, în circumscripția nr. 28, care include secții de votare din sectorul Râșcani al Capitalei, sunt înregistrați 55.648 de alegători.

Bătrîncea este unul dintre cei mai vocali parlamentari socialiști, făcându-se cunoscut și prin gestul său de a rupe demonstrativ harta României Mari în Parlamentul de la Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării