1952
0
Balan explică de ce poliția nu a intervenit când Petic a evadat
1952
0

Nu ar fi fost chemați pentru a asigura ordinea publică. Acesta a fost argumentul șefului interimar Inspectoratului General al Poliției (IGP), Gheorghe Balan, când a fost întrebat de ce poliția nu a intervenit, atunci când Gheorghe Petic a ieșit în timpul ședinței de ieri din sala de judecată.

Foto: diez.md

„Regretăm cele întâmplate ieri la ședință, dar vreau să aduc la cunoștință că nici din partea președintelui Curții de Apel, nici din partea completului n-am fost sesizați pentru a asigura ordinea publică și desfășurarea normală a procesului. Am fost sesizați la ora 14:00, înainte de a se începe ședința și poliția a intervenit pentru a asigura ordinea publică”, a spus Balan, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Azi are loc o nou ședința de judecată pe numele lui Petic, unde s-a examinat cererea privind revocarea măsurii de arest care a fost depusă ieri de avocații lui Petic. 

Aceasta a fost respinsă de magistrați.

Amintim că Gheorghe Petic a ieșit din sala de judecată de la Curtea de Apel Chișinău, declarând că nu se mai întoarce la pușcărie.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter