main logo
792

Avocatul lui Tranga spune când și unde s-a văzut acesta cu Caramalac

Avocatul omului de afaceri Andrei Tranga spune că, potrivit declarațiilor clientului său, acesta s-a văzut cu Grigore Caramalac o singură dată, acum patru sau cinci ani.

Avocatul lui Tranga spune când și unde s-a văzut acesta cu CaramalacFoto: tv8.md

„…În holul unui hotel unde se afla un grup de sportivi, fiind acolo și Grigore Caramanlac, care i-a strâns mâna și i-a mulțumit că susține sportivii, fiindcă la cantinele lui Andrei Tranga se alimentează niște sportivi”, a spus Ion Dron, apărătorul lui Andrei Tranga, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Ion Dron spune că Viorel Varzari, în declarațiile depuse în dosar, spune de șase ori că Andrei Tranga și Grigore Caramalac ar avea afaceri comune: „Pentru mine este dubios acest lucru”, a menționat apărătorul.

Potrivit avocatului, Tranga le-a spus procurorilor că nici măcar nu are numărul lui Caramalac în telefon: „El spune: «Spuneți-mi măcar o afacere pe care o am cu el»”, a spus avocatul.

După ședința de judecată de astăzi în dosarul „Tranga” avocatul a spus că procurorii nu dețin alte probe în dosar decât denunțul făcut de Varzari. Apărătorul a mai spus că se urmărește scopul de a-l lega artificial pe Tranga cu Caramalac.

Andrei Tranga se află în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind reținut la finele lunii aprilie. Astăzi, magistrații urmează să se pronunțe, dacă îi vor menține măsura de arestare preventivă, așa cum au cerut procurorii. La rândul ei, apărarea a pledat pentru eliberarea lui Andrei Tranga și cercetarea în stare de libertate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării