main logo
938

Avertizarea unui deputat pentru oficialii care nu au bani pentru alegeri

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba, menționează că pentru alegerile libere, corecte și petrecute calitativ bani trebuie să se găsească întotdeauna.

Avertizarea unui deputat pentru oficialii care nu au bani pentru alegeriFoto: știri.md

Deputatul s-a referit la informațiile precum că în bugetul de stat nu ar fi bani pentru desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate, mai ales pentru organizarea acestora în diaspora, transmite Știri.md cu referire la Curentul.md.

„Acei „tehnocrați”, acei care încearcă să stea în două luntre, dacă vor foarte curând să li se termine absolut orice carieră, să îndrăznească să limiteze votul diasporei sub pretexte tâmpite că „nu sunt bani”. Pentru alegeri libere și corecte, petrecute calitativ, bani întotdeauna sunt.

Am zis ce am avut de zis. Decizia lor de a subfinanța aceste alegeri va fi una descalificantă”, spune Alaiba.

De asemenea, deputatul mai spune că anumite standarde trebuie avansate, nu coborâte.

„V-o repet calm, fără isterie, cu toată seriozitatea: nici să nu îndrăzniți să vă gândiți la asta, dacă nu vreți să fiți măturați pentru totdeauna la grămadă cu hoții din parlament care sunt clar pe ducă.

Pentru a oferi oamenilor posibilitatea să-și exprime voința, bani trebuie să fie. Avem anumite standarde de petrecere a alegerilor din trecut.

Aceste standarde trebuiesc permanent avansate în sus, nu coborâte că, vezi, doamne, „nu sunt bani”. Nu facem pași înapoi. Facem pași înainte”, mai spune Alaiba.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării