main logo
595

Avertizarea lui Codreanu privind lucrările pe o stradă din Capitală

Primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a avut un schimb de replici cu șeful Direcței Transport, Vitalie Butucel, din cauza lucrărilor de asfaltare efectuate pe strada București.

Avertizarea lui Codreanu privind lucrările pe o stradă din Capitală

Acolo, pe o porțiune de drum rămâne blocată pentru circulație, chiar dacă lucrările urmau să fie gata încă la finele săptămânii trecute, transmite Ştiri.md cu referire la Agora.

Întrebat, în ședința Primăriei, despre cauza întârzierilor, șeful Direcției Transport a spus că agentul economic a refuzat să restabilească tronsonul de drum respectiv, sub pretextul că acest lucru face parte din responsabilitățile întreprinderii municipale „EXDRUPO”.

Primarul interimar nu a rămas însă mulțumit de explicațiile lui Butucel.

„De mai mult timp eu tot aud că lucrările se vor termina într-o săptămână. (…) O să puneți Dvs. mâna pe lopată și o să asfaltați strada. Suntem în data de 13 august, autorizația de efectuare a lucrărilor a expirat”, a spus Ruslan Codreanu. 

La rândul lui, șeful interimar „EXDRUPO”, Adrian Boldurescu, a negat că întreprinderea pe care o conduce ar avea vreo responsabilitate contractuală în vederea efectuării lucrărilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării