main logo
2200

Averile lui Țuțu și Nastas: Case de milioane și câștiguri de mii de euro

Constantin Țuțu are un Mercedes de 80.000 de euro, o casă de aproape trei milioane de lei, iar în ultimii doi ani a ridicat un salariu de 300.000 de lei.

Averile lui Țuțu și Nastas: Case de milioane și câștiguri de mii de euro

Contracandidatul democratului pe circumscripția numărul 33, Andrei Nastas, trăiește într-o casă de un milion și jumătate de lei, dar nu are nicio mașină. Asta se arată în declarațiile lor de avere publicate de CEC, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

În ultimii doi ani, deputatul PD, Constantin Țuțu a primit peste 300.000 de lei din salariul de deputat. Acesta a mai obținut 20.000 de lei și 80.000 de euro din vânzarea a două mașini de marca Mercedes. 

Din donații, Țuțu a mai încasat 15.000 de euro, iar din indemnizații de la Parlament – peste 133.000 de lei.

Democratul deține o casă de aproape 3 milioane de lei, un teren intravilan de peste 50.000 de lei, iar în 2017 acesta și-a cumpărat un Mercedes-Benz de 80.000 de euro.

Și Andrei Nastas, contracandidatul lui Țuțu pe circumscripția numărul 33, trăiește pe picior larg. 

În ultimii doi ani acesta a primit un salariu de peste jumătate de milion de lei, muncind la 5 instituții

Iar la nunta pe care a jucat-o, Nastas menționează a obținut aproape 45.000 de euro. 

În declarația de avere, Nastas menționează are o casă de peste un million și jumătate de lei. Acesta deține și un teren de aproape 350.000 de lei. 

Andrei Nastas și Constantin Țuțu vor candida pe circumscripția care cuprinde localitățile Sângera, Bacioi, Durlești, Trușeni și Codru. 

Acolo s-au mai înscris și liderul PPDA, Andrei Năstase, socialistul Vladimir Roșca, membrul Partidului Nostru, Ion Duca, fiul lui Grigore Vieru, Călin Vieru, membrul partidului Șor, Ion Bivol, dar și directorul liceului Gheorghe Asachi, Boris Volosatâi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării