main logo
1709

Avalanșă de scrisori de la Partidul Șor: Replica de la Țîcu și Macari

Deputatul neafiliat, Octavian Țîcu, s-a pomenit cu 150 de cereri prealabile de acționare în judecată din partea membrilor Partidulu Șor.

Avalanșă de scrisori de la Partidul Șor: Replica de la Țîcu și Macari

Țîcu a venit cu punga plină de scrisori într-un briefing de presă, unde a declarat că aceasta acțiune este o nouă încercare de intimidare, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

În aceeași situația s-a pomenit și deputata Platformei DA, Stela Macari, care a anunțat astăzi că și ea a primit 150 de scrisori din partea unor membri ai partidului Șor.

„După ce am declarat recent în Parlamentul Republicii Moldova despre caracterul anticonstituțional al Partidului Șor și am depus la CC o sesizare în acest sens au început o serie de atacuri personale și întimidări de la Partidul Șor. 

O nouă încercare de intimidare - ieri și astăzi am găsit in cutia poștală a Parlamentului 150 de cereri prealabile de acționare în judecată din partea membrilor Partidului Șor, cam așa arată toate la indigo trase. Chipurile prin declarațiile din Parlament nefondat am declarat că Partidul Șor este un grup criminal organizat și evident îmi cer să le prezint scuze publice”, a declarat Țîcu.

Stela Macari anunță că, la fel, s-a trezit cu un morman de scrisori - „record absolut pentru un singur deputat”.

„Suntem conștienți de multitudinea problemelor cu care se confruntă cetățenii și noi, deputații Platformei DA, reacționăm cu atenție la fiecare solicitare, în încercarea de a le soluționa problemele, iar deseori ne dăm seama că pentru unii petiționari însăși expedierea plicului este o dificultate. 

Nimic din cele scrise mai sus nu se referă la acest morman venit din partea unor membri ai Partidului Șor. Plicuri și timbre speciale sunt din belșug, din miliard. 

Noi înțelegem că tot mai mulți nori negri planează asupra Partidului Șor, iar conducerea de vârf încearcă din răsputeri să se țină pe linia de plutire, pentru a nu ajunge la închisoare. Dar, de ce să atragi în jocurile tale murdare cetățenii simpli? După mine, este grav să acționezi expunându-ți colegii, încercând “să iei jăraticul cu mâna altora”. Acești oameni nu poartă nici o vină!

Eu admit că ei nu urmăresc toate ședințele plenare, sau cum decurg comisiile de anchetă si care sunt Hotărârile acestora și poate mai puțin se interesează despre declarațiile Procurorului General atunci când vine să le ridice imunitatea unor deputați a acestui partid, tocmai 5 la număr până în prezent. 

Dar sigur atunci când subsemnezi un document ar trebui să-i intereseze dacă dreptatea este de partea lor. Înțeleg că le-am lezat din orgolii prim sesizarea depusă de noi la Curtea Constituțională , dar mai cu seamă, că am spus lucrurilor pe nume. 

Oameni buni, voi chiar până astăzi încă nu cunoașteți de ce Moldova s-a aprofundat în sărăcie lucie și că cel ce a beneficiat din plin de miliardul furat poartă numele Partidului din care faceți parte, dar și a unui grup criminal organ”, a scris Macari într-o postare pe facebook.

Reprezentanții Partidului Șor nu au comentat acuzațiile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării