main logo
1369

Arina Spătaru: Misiunea mea de deputat se va finaliza odată cu mandatul

Misiunea mea de deputat se va finaliza odată cu mandatul.

Arina Spătaru: Misiunea mea de deputat se va finaliza odată cu mandatulFoto: știri.md

Declarația a fost făcută de deputata Arina Spătaru în cadrul emisiunii „Dreptul la replică”, transmite Știri.md.

"Eu rămân membră a Platformei DA și voi duce până la sfârșit acest mandat și cred că misiunea mea de deputat se va finaliza aici. 

Noi, membrii Platformei DA am venit din diferite domenii, iar eu am venit din atelierul meu căci sunt disigner vestimentar, am venit din comunitatea religioasă pe care soțul meu o conduce căci este preot ortodox. 

De acolo, unde oamenii mi-au dus lipsa foarte mult. Decizia de a mă implica în politică a venit din dorința oamenilor care doreau o schimbare...Ca antreprenoare înțelegeam că lucrurile nu mergeau bine și am început să merg de la Bălți la Chișinău la proteste. La moment, misiunea mea este la sfârșit. Pe parcursul la 6 ani de când sunt în Platforma DA cred că mi-am onorat cu bine mandatul", a declarat Spătaru.

Totodată, deputata a menționat că îi este dor de familia sa, clienții săi și enoriași.

"Misiunea mea este la sfârșit, așa cum este și mandatul meu. Îmi este dor de enoriașii mei, de clienții mei și de familia mea. Atunci când te implici în politică își ia foarte mult timp, de aceea eu cred că mi-am onorat bine mandatul. Voi ajuta colegii mei să acceadă în viitorul Parlament, voi face agitație electorală, voi spune tuturor că colegii mei sunt cei mai buni și merită să ajungă în Parlament", a mai spus Spătaru.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării