main logo
2445

Ar trebui o schimbare de premier în Moldova? Ce spune Grosu

Igor Grosu, care este și președintele partidului reformist PAS, nu vede necesară o schimbare de premier la Chișinău.

Ar trebui o schimbare de premier în Moldova? Ce spune Grosu

Dacă va fi nevoie de acest pas „la un moment dat”, atunci „va fi o decizie politică în cadrul partidului care va fi anunțată și explicată oamenilor”, a subliniat el, în cadrul unui interviu pentru G4media, transmite Știri.md.

„Nu văd la moment necesitatea de schimbare de premier. Eu am lucrat și în executiv, am lucrat și în Parlament. Pe executiv, presiunea este mult mai mare, este domeniul în care trebuie să intervii, permanent se întâmplă ceva în țară. Dacă va fi nevoie la un moment dat, va fi o decizie politică în cadrul partidului care va fi anunțată și explicată oamenilor”, a spus Grosu. 

În context, șeful Legislativului a negat faptul că ar exista o criză în interiorul PAS între echipa premierului Gavrilița și echipa președintelui Maia Sandu.

„Nu, categoric nu, suntem o echipă. Că discutăm uneori așa, mai temperamental, acesta este felul nostru de a fi în PAS, să nu fie cu supărare sau surpriză pentru inamicii noștri. Este democrația internă în partid, orice idee este discutată, chiar dacă este cu multă patimă, discutăm, luăm decizia, ne-o asumăm public și o promovăm. Asta e regula în PAS”, a spus Grosu.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării