main logo
1011

ANRE va fi dată afară din sediul actual. Untilă: Am primit deja scrisoare

ANRE urmează să fie dată afară din sediul în care se află. Anunțul a fost făcut de directorul general al agenției, Veaceslav Untilă, în cadrul ședinței Comisiei economie, buget și finanțe.

ANRE va fi dată afară din sediu. Untilă: Am primit deja scrisoare

Potrivit acestuia, instituția deja a primit o scrisoare de înștiințare, în care se spune că termenul limită este 21 iunie 2020, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„Avem un număr total de 200 de angajați. Am redus 32 de oameni, marea majoritate din inspectorat. Acum suntem amplasați în două clădiri și oficii în toate centrele raionale. Problema cea mai mare este că noi suntem în chirie la un agent economic din spațiul energetic, care formează și unele incomodități. Noi deja am primit o scrisoare de la el că ne mai ține în acea clădire până pe data de 21 iunie 2020. Noi am încercat să vorbim cu Agenția Proprietate Publică căutăm o clădire unde am putea să ne venim toți. Fiindcă departamentul securitate energetică în altă parte. Ei își închipuie că nu sunt cu noi. Noi avem nevoie de toate forțele noastre, să mergem într-o clădire, să nu mai plătim arenda, suntem gata să luăm în arendă o clădire a statului, să facem reparație, să o cumpărăm până la urmă”, a conchis Untilă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării