main logo
285

ANRE: Toate deciziile sunt luate în conformitate cu prevederile legislației

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) declară că toate deciziile în privința procesului de ajustare a prețurilor și tarifelor la energia electrică sunt adoptate în strictă conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

ANRE: Deciziile sunt luate în conformitate cu prevederile legislației

„Prețurile și tarifele reglementate la energia electrică au fost aprobate urmând cu strictețe prevederile Legii cu privire la energia electrică și Metodologiile tarifare în vigoare”, se arată într-un comunicat de presă, transmite Știri.md.

O declarație în acest sens a fost emisă de către ANRE în urma mai multor critici și declarații ale unor politicieni, experți, dar și cetățenilor, referitor la apartenența ANRE la un partid politic.

„Cu această ocazie, ANRE anunță consumatorii finali de energie electrică, dar și actorii politici, că instituția nu face partizanat politic și, de asemenea, nu îndeplinește indicațiile vreunui partid politic. Având în vedere că societatea se află în perioada premergătoare alegerilor generale locale din 20 octombrie 2019, ANRE solicită insistent actorilor politici să nu implice instituția în campania electorală și să evite prezentarea tendențioasă sau distorsionată a subiectelor legate de prețuri și tarife la energia electrică”, se arată în comunicatul emis de către ANRE.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării