main logo
7395

Angajat Red Nord: Sunt impus să-mi iau concendiu pentru mitingul PDM

Un angajat al companiei Red Nord ar fi fost impus de conducerea întreprinderii să solicite concediu din cont propriu în perioada 5 și 7 iunie, pentru a participa la manifestațiile planificate de Partidul Democrat din Moldova (PDM) în centrul capitalei.

Angajat Red Nord: Sunt impus să-mi iau concendiu pentru mitingul PDMFoto: Știri.md

Despre aceasta a anunțat printr-un apel telefonic făcut la adresa redacției însuși angajatul companiei, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

„Listele cu participanții la miting sunt deja făcute. Ne-au spus că trebuie să fim gata și că va fi o întâlnire cu conducerea, însă nu ne-au anunțat în ce zile va avea loc întrevederea. Probabil ulterior aceste cereri vor fi retrase”, a declarat angajatul întreprinderii.

Contactați de TV8, reprezentanții companiei Red Nord nu au răspuns la telefon pentru a veni cu o reacție. 

Nu a răspuns la telefon și purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vitalie Gamurari, pentru a comenta cazul.

Astăzi, organizația OccupyGuguță a anunțat printr-o postare făcută pe Facebook că directorii instituțiilor de învățământ din țară ar fi chemat mai mulți elevi pentru manifestațiile planificate de Partidul Democrat din Moldova (PDM) în perioada 5 – 9 iunie, iar bugetarii și funcționarii publici ar fi fost intimidați și presați să ia parte la mitingul democraților din centrul capitalei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării