main logo
757

Andrian Candu: PDM e gata de alegeri și mâine, suntem ca o armată

Președintele Parlamentului a explicat astăzi de ce data alegerilor parlamentare a fost stabilită pentru duminica din 24 februarie. „Vrem ca absolut toți să fie pregătiți”, a spus Andrian Candu, menționând că PDM este gata de alegeri, fiindcă este „ca o armată”.

Candu: PDM e gata de alegeri și mâine, suntem ca o armată

„Este evident faptul că după 20 decembrie, până în 15 ianuarie, nu poți să organizezi alegerile parlamentare, fiindcă sunt sărbătorile de iarnă. Dacă am fi ales să organizăm alegerile parlamentare la începutul lunii decembrie, practic avem trei luni la dispoziție, fapt care presupune o perioadă insuficientă pentru ca toți, chiar și opoziția, să se pregătească. Deja văd comentariile care ar fi fost dacă, de exemplu, stabileam alegerile pe 2 sau 9 decembrie, opoziția ar fi spus că au stabilit alegerile ca noi să nu avem timp să ne pregătim. Vrem ca absolut toți să fie pregătiți. PDM este gata de alegeri și mâine, deoarece suntem ca o armată. Soldații trebuie să fie pregătiți nu în timpul războiului, dar în timp de pace, iar cantonamente avem în fiecare zi”, a declarat Andrian Candu, transmite Ştiri.md cu referire la Agora.

„Ce ține de implementarea reformelor, bineînțeles că PDM dorește ca reformele la care s-a lucrat doi ani să înceapă să aducă beneficii. Ele aduc beneficii și de astăzi, de ieri și de mâine o să aducă beneficii. Și nu e absolut straniu că unele partide care se află la guvernare vor să se mențină la guvernare, iar cele care sunt în opoziție vor să vină la guvernare. Acesta e jocul democratic și asta e miza alegerilor”, a adăugat președintele Parlamentului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării