main logo
11766

Andrian Candu: Igor Nikolaevici, încetează să mai prostești o lume întreagă

Liderul grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, dezminte acuzațiile lui Igor Dodon aduse împotriva candidatei la prezidențiale, Maia Sandu.

Andrian Candu: Igor Nikolaevici, încetează să prostești o lume întreagăColaj: știri.md

Într-o intervenție live pe Facebook, Andrian Candu susține că această afirmație este cea mai mare minciună din ultima perioadă, transmite Știri.md.

„Cea mai mare minciună pe care am auzit-o zilele trecute, dragi prieteni, este că Maia Sandu o să devină președinte și o să bage toată țara în situație de urgență, așa-numitul lockdown. O minciună nesimțită, deoarece nu președintele țării bagă țara într-un locdown sau nu, dar aceasta o face Guvernul, în CSE.

Dar Guvernul la ora actuală este Guvernul lui Dodon. Și dacă o să se vrea lockdown, o să o facă la indicația lui Dodon, ca să nu îi fie frică de proteste după alegerile prezidențiale din data de 15.

Ba mai mult ca atât, după ce câștigă Maia Sandu după 15 noiembrie, va mai lua încă puțin timp până va deveni președinte, pentru că trebuie să fie validat mandatul de Curtea Constituțională și apoi trebuie să depună jurământul. Iar mandatul lui Dodon este până în 23 decembrie. De aceea, Igor Nikolaevici, încetează să prostești o lume întreagă”, a spus Candu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării