main logo
1381

Andrian Candu, despre dispariția lui Plahotniuc: Fiecare are nevoie de un restart

După trei luni de la dispariția lui Vlad Plahotniuc, 14 iunie, atunci când democrații au anunțat că pleacă de la guvernare, fostul președinte al Parlamentului, Andrian Candu, consideră că ex-liderul PDM ar putea reveni în Republica Moldova.

Candu, despre dispariția lui Plahotniuc: Are nevoie de un restart

Întrebat unde se află fostul deputat, Candu spune că „călătorește”.

„Eu consider că a fost o greșeală foarte mare a dumnealui personală, dar și a echipei, că nu am reușit să-l convingem să aibă un altfel de comportament de comunicare. Nu este normal ca un lider de partid, care și-a asumat viața politică, mai ales un lider de partid de guvernare, să nu iasă în fața camerelor de luat vederi, decât la conferințele de presă. Acum el este alături de familie. Fiecare în viața sa are nevoie de un anumit restart. Domnul Plahotniuc nu se teme să revină, rămâne să decidă el când va veni. Sunt câteva locații în care dumnealui călătorește, caută anumite perspective și oportunități legate de afaceri”, a declarat deputatul PDM, Andrian Candu, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Totodată, politicianul susține că nu cunoaște locația fostului coleg din Parlament, Constantin Țuțu, care la fel a dispărut din țară odată cu Vlad Plahotniuc.

„Nu cunosc unde este domnul Țuțu. Din câte cunosc, dânsul nu mai venea la ședințele de partid după alegerile parlamentare. Nu am comunicat cu dumnealui și nici nu cunosc dacă mai revine”, a mai adăugat Candu.

Câte despre Serghei Iaralov, Andrian Candu susține că este în SUA.

„Dacă nu greșesc, dumnealui este cetățean american. Familia lui este în SUA de foarte mult timp și bănuiesc că este cu familia”, spune parlamentarul.

În schimb, deputatul democrat susține că săptămâna viitoare în țară va reveni Constantin Botnari.

„Cu dumnealui am comunicat chiar săptămâna trecută. Am înțeles că revine peste o săptămână la Chișinău”, a mai adăugat Candu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării