main logo
43975

Andrian Candu: Am primit 3 mesaje de la Ion Chicu. L-am supărat

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu, susține că ex-premierul Ion Chicu este supărat pe el.

Andrian Candu: Am primit 3 mesaje de la Ion Chicu. L-am supăratColaj: știri.md

în cadrul emisiunii ''Dreptul la Replică'' de la Știri.md, deputatul a menționat că la moment nu are nicio relație cu Chicu.

"Nu sunt în nicio relație cu Ion Chicu Chicu. După demisia sa ne-am vazut când am zburat într-un avion, la mijlocul lunii ianuarie. Atunci dumnealui cu familia zbura undeva, iar eu zburam în Praga pentru a sărbători ziua de naștere a mezinului.  Am schimbat câteva vorbe, ne-am urat drum bun. În avion eram fiecare pe locul lui, econom class", a precizat Candu.

Totodată, deputatul susține că ex-premierul Ion Chicu este supărat pe el din cauza criticilor pe care le-a făcut în spațiul public timp de mai mult timp.

"Da, l-am votat când a fost propus la funcția de premier, însă după asta l-am criticat zi de zi. Chiar l-am supărat. Am primit 2 mesaje de la Chicu, unul în martie și altul în luna mai. L-am supărat. Primul a fost echilibrat, dar supărat. De fapt au fost  3 mesaje: unul apreciere a proiectului Arena, prin luna noiembrie: idee bună, proiect grandios. Și când am început să critic referitor la criza pandemică când erau comise greșeli zi de zi, greșeli stupide, decizii cu întârziere, instrumente care nu funcținează pentru a ajuta mediul de afaceri. Astfel, mi-a trimis niște mesaje de supărare...", a comentat Candu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării