main logo
2088

Andrei Spînu: Oamenii din R. Moldova vor să trăiască așa ca în UE

Andrei Spînu, vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate, respinge toate zvonurile din spațiul public privind lupta „clanurile” în interiorul formațiunii, precum și cele despre lupta pentru fotoliul de prim-ministru al Republicii Moldova.

Andrei Spînu: Oamenii din R. Moldova vor să trăiască așa ca în UEImagine simbol

„Sunt în relații foarte bune cu Dorin Recean, restul este un fals”, a declarat ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale la UNInterviu pentru UNIMEDIA, transmite Știri.md.

Mai mult, Spînu spune că nu a fost niciodată invitat, citat, audiat sau măcar întrebat de procurori ceva despre acuzațiile și dosarele care îi sunt atribuite public - drumul Bumbăta, contractul cu Gazprom și achizițiile de la gaze naturale.

Ministrul a refuzat să comenteze analiza lui Veaceslav Ioniță, potrivit căreia moldovenii achită cel mai mare tarif la gaz din regiune, afirmând că aceasta este „o opinie”, iar cetățenii nu achită cel mai mare tarif”.

„Este un fals” și oferta pentru fermieri, înainte de parlamentarele din 2021, care nu a mai fost realizată, și „tot un fals” sunt și zvonurile că „Andrei Spînu a fost cel care a asigurat finanțarea campaniilor electorale din 2020 și 2021, mărindu-și astfel spațiul de influență pe interiorul PAS.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării