main logo
3138

Andrei Spînu confirmă că membrii PSDE de la Hâncești vor să treacă la PAS

Vicepreședintele PAS a confirmat, la UNInterviu, că membri ai Partidului Social Democrat European de la Hîncești au părăsit formațiunea și au scris cereri de aderare la formațiunea de guvernământ.

Andrei Spînu confirmă că membrii PSDE de la Hâncești vor în PASImagine simbol

Potrivit oficialului, cererile vor fi analizate, iar partidul va veni curând cu o decizie, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

„Eu nu am avut nicio discuție cu actualul președinte al PSDE. Am văzut acest anunț al organizației din Hîncești, iar cererile care au fost depuse pentru PAS vor fi analizate, conform statutului partidului. Eu nu cunosc exact câte cereri s-au depus, pentru că ele se depun la secretariatul partidului, dar noi vom analiza și partidul va lua decizii.

Din ce am văzut, este vorba de primari până la președintele raionului Hîncești. Ei au fost mereu un raion cu primari pro-europeni, practic sunt oameni care promovează aceleași valori și aceleași deziderate pe care le promovează și PAS, respectiv, vom discuta la partid, dar practic împreună putem face mai mult în acest sens.

- PSDE este fostul PD, oamenii lui Plahotniuc?

Noi vorbim de primari și oameni foarte concreți, partidul va analiza și va lua decizii”, a declarat Spînu.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării