main logo
985

Andrei Năstase: Sunt primarul legitim și oficial al Chișinăului

„Nu sunt doar primarul ales al Capitalei, sunt și primarul legitim și oficial al Chișinăului”.

Andrei Năstase: Sunt primarul legitim și oficial al ChișinăuluiFoto: ipn.md

Într-o conferință de presă susținută pe 9 octombrie, Andrei Năstase a precizat că anularea alegerilor de anul trecut a costat bugetul local aproximativ 22 de milioane de lei, transmite Știri.md cu referire la IPN.

„Cei care au contribuit la anularea alegerilor trebuie să plătească toate aceste daune de ordin material. Banii trebuie întorși în bugetul local, sunt banii oamenilor”, a spus Andrei Năstase.

Candidatul blocului ACUM a îndemnat alegătorii să iasă masiv la vot pe 20 octombrie, pentru a reconfirma victoria de la alegerile din 2018. 

„Aceste alegeri sunt cruciale pentru viitorul țării noastre și trebuie să conștientizăm că bătălia pentru capitală este decisivă și nu ne putem permite să o pierdem”, a spus candidatul blocului ACUM.

Andrei Năstase a spus că orașul Chișinău trebuie să devină un model de dezvoltare pentru Republica Moldova. 

„Mă adresez aici și celor care nu m-au votat anul trecut. Blocul ACUM are un proiect serios pentru Chișinău și are forța și determinarea de a transforma orașul în locul în care vrem să trăim”, a spus Andrei Năstase.

Potrivit candidatului blocului ACUM, votul din 20 octombrie va fi cel care va pune Chișinăul în rând cu celelalte capitale europene. 

„Vă propun tuturor, așa cum am făcut și anul trecut, să fiți alături de mine, să fiți alături de echipa blocului ACUM”, a declarat Andrei Năstase.

Știri.md amintește că Andrei Năstase este primar de Chișinău cu acte în regulă. Hotărârea a fost luată ieri, 8 octombrie, de Curtea de Apel.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării