main logo
920

Andrei Năstase: Nu toți deputații din PSRM și PDM sunt hoți

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, crede că nu toți cei care sunt în PSRM și PD sunt hoți. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni la TV8.

Andrei Năstase: Nu toți deputații din PSRM și PDM sunt hoți

„Noi am făcut un demers către toți deputați. Suntem conștienți de faptul că dacă Șor rămâne în Parlament, dacă nu se va duce la pușcărie sau la primărie. Dacă Șor rămâne în Parlaement, nu ar vota Plahotniuc, dacă rămâne, nu ar vota, „borsetca” (n.r. Constantin Botnari), Nichiforciuc, ect. 

Dar noi mai trăim cu speranța că nu doar în Blocul ACUM mai există oameni cu dragoste de țară, cu dragoste de schimbare. Mulți dintre ei au rude peste hotare. Ei în gașca trăiesc bine, dar tot neamul lor și ei își doresc schimbarea, transmite Știri.md cu referire Unimedia.

Iar ceea ce am propus noi, nu neapărat îi vizează pe ei. Repet, în partidele acestea o mână de oameni sunt hoți, marea majoritate și-au făcut treaba cum trebuie. 

În ce privește Partidul Democrat, din păcate, din 20 și ceva de ani, 22 de ani, acest Partid Democrat s-a transformat într-un partid criminal. Dar eu mai am speranța că și acolo sunt niște oameni care nu au fost implicați în furtul miliardului, cum a fost Plahotniuc și anturajul său. 

Și atunci ce poți să faci? Nu poți să te duci să vorbești cu fiecare în parte și să vorbești pe la cafele. Nu este stilul nostru. Așteptăm ca oamenii de bună credință să vină și să îl voteze”, a declarat Năstase.

Amintim că în cadrul conferinței de astăzi, blocul ACUM a venit cu un pachet de legi pentru dezoligarhizarea statului, cerând tuturor deputaților cărora le pasă de cetățeni și de Republica Moldova să-l voteze în primele ședințe ale Parlamentului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării