main logo
1074

Andrei Năstase: Nu am venit la MAI pentru a da afară oamenii lor și a aduce oamenii mei

Nu am venit la MAI pentru a da afară oamenii lor și a-i aduce pe ai mei.

Andrei Năstase: Nu am venit la MAI pentru a da afară oamenii lorFoto: nordnews.md

Declarația a fost făcută de ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, în cadrul unui interviu pentru Nordnews.md, transmite Știri.md.

Andrei Năstase a menționat că are răbdare și va aștepta demisii de onoare din cadrul MAI.

"Tuturor baronilor ăștia le-am făcut mesaje publice destul de transparente: să-și evalueze trecutul, să vadă dacă nu au greșit de-a lungul timpului și s-au făcut incompatibili cu aceste funcții. Acestea au fost mesaje publice, transparente, în spiritul politicilor pe care am venit să le promovăm aici, la Ministerul de Interne. Așa că eu voi avea puțină răbdare și voi aștepta niște demisii, demisii de onoare. Eu am certitudinea că mai există onoare în cadrul Ministerului de Interne și vor fi și alții, care vor pleca. Asta nu înseamnă că o demisie te poate scuti de responsabilitate. 

Nu! Dacă vor fi găsiți vinovați mai apoi de către procuratură  sau de către instituțiile abilitate ale Ministerului de Interne, bineînțeles, că vor trebui să dea socoteală. Dar până una alta, ar trebui să elibereze locul pentru oameni profesioniști, pentru oameni integri, pentru oameni morali, pentru oameni care nu au făcut sluj politic. Și le-am spus-o și astăzi colegilor noștri de la INP că eu nu am venit la MAI pentru a da afară oamenii lor și pentru a aduce oamenii mei. Dacă o să vă uitați atent în jurul meu, nu o să găsiți oameni din partid (PPDA – n.n,) sau oameni afiliați politic. Încerc să exploatez resursele interne", a precizat Andrei Năstase.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării