main logo
2339

Andrei Năstase: Ne vom aduce acasă călăul și-l vom judeca în fața lumii

"Oriunde s-ar ascunde pe acest Pămant criminalii poporului nostru, justiția liberă a Moldovei îi va găsi. Ne vom aduce acasă călăul și-l vom judeca în fața întregii țări, în fața întregii lumi".

Andrei Năstase: Ne vom aduce acasă călăul și-l vom judeca în fața lumiiFoto: stiri.md

Declarația a fost făcută de liderul PPDA, Andrei Năstase, în cadrul unui interviu pentru DW, transmite Știri.md.

"Am fost pur și simplu intoxicați cu manipulări și dezinformări în ultimii ani. Am fost constant mințiți și ținuți într-o permanentă ofensivă fake news. Opinia publică a fost hărțuită pur și simplu cu propaganda mincinoasă susținută de canalele media finanțate din bani furați de Plahotniuc și de camarila sa din banii statului, din banii oamenilor. Dacă a plecat sau nu din țară Plahotniuc poate fi în aceste momente fierbinți o temă de interes, dar aș dori, cu multă responsabilitate, să acordăm atenția cuvenită celor care urmează, concret, să se întâmple în perioada următoare. 

Trebuie să ne apucăm de muncă, sunt atât de multe de făcut, sunt atât de multe de reperat după acești ani în care țara a fost jefuită, sărăcită, depopulată. Mă întrebați și despre Șor, o altă unealtă a lui Plahotniuc. Vreau să rețină foarte bine orice cetățean al Republicii Moldova un lucru esențial. Daca au plecat sau nu din țară vom afla relativ repede. Dar, oriunde s-ar ascunde pe acest Pămant criminalii poporului nostru, justiția liberă a Moldovei îi va găsi. Ne vom aduce acasă călăul și-l vom judeca în fața întregii țări, în fața întregii lumi. Rețineți aceste cuvinte, lăsați timpul să-mi măsoare vorbele!", a declarat Andrei Năstase.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării