main logo
558

Andrei Năstase: Moldova are nevoie de un președinte ca Vladimir Zelenski

Republica Moldova are nevoie de un preşedinte ca Vladimir Zelenski, susţine preşedintele Platformei DA, Andrei Năstase.

Năstase: Moldova are nevoie de un președinte ca ZelenskiFoto: diez.md

El a menţionat într-un mesaj video pe reţelele sociale că "poporul ucrainean a reuşit să aleagă în funcţia de şef de stat nu un clovn, ci o persoană care va fi de partea lor şi va acţiona în interesul lor şi de acelaşi lucru are nevoie şi Moldova", transmite Știri.md cu referire la Infotag.md.

Politicianul de opoziţie s-a adresat Preşedintelui Igor Dodon, citându-l pe Goethe, "viaţa fără sens este asemenea morţii premature".

Năstase consideră, de asemenea, că reacţionând la recenta acţiune de protest a blocului ACUM printr-o contrademonstraţie "agresivă", regimul a demonstrat că îi este frică.

"În ţara noastră, Plahotniuc, Şor şi Dodon au decis să instituie un regim dictatorial bazat pe frică. Dar oamenii nu trebuie să se teamă. Complici ai regimului sunt puţini, iar oamenii liberi şi cinstiţi în RM sunt majoritatea absolută. Autorităţile nu au nicio şansă", a spus Năstase.

Politicianul crede că inamicii lui "sunt şi inamicii poporului, ai statului".

"Sunt mândru de acest lucru, aceasta arată că sunt pe drumul cel bun. Cetăţenii vor putea schimba viaţa în ţară în bine dacă vor vrea. Dar Plahotniuc, Dodon, Şor nu vor putea evita pedeapsa legală", susţine Năstase.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării