main logo
1400

Andrei Năstase, despre poliția prezentă la protestul din 26 august

Andrei Năstase a calificat protestul de ieri, 26 august, drept o "zi a libertății", iar prezența numeroasă a polițiștilor a comentat-o drept un act "de frică".

Andrei Năstase, despre poliția prezentă la protestul din 26 august

"Plahotniuc și-a scos în față sculele. De frică, aflat în agonie, în disperare. [...]

Este o complicitate între Plahotniuc, Șor, Dodon, Leancă și alți politicieni, care se tem să piardă puterea", a spus Andrei Năstase, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

"Este o zi minunată, este o zi a libertății, așa cum ne-am dorit-o. 

Independența nu este a uzurpatorului, independența este a poporului, a fost muncită, prin sudoarea frunții, prin munca acestor oamei frumoși. Viitorul acestei țări depinde în mare parte de caractere, de oameni", a mai spus liderul Platformei DA.

Amintim că la protestul de ieri, organizat de Mișcarea de Rezistență ACUM, în frunte cu partidele de opoziție de centru-dreapta, au fost prezente forțele de ordine într-un număr impresionant, în mare parte pentru a separa manifestația organizată de Ilan Șor de cea a partidelor PAS, PLDM, Platforma DA.

Polițiștii au apărat și principalele instuții ale statului: Guvernul, Parlamentul, dar și sediul Partidului Democrat, unde au fost surprinși circa 100 de polițiști.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării