main logo
948

Andrei Năstase: Demisia lui Harunjen, rezultatul unui târg cu CSP

Consiliul Superior al Procurorilor încearcă să-l scoată basma curată pe Eduard Harunjen, consideră ministrul de Interne, Andrei Năstase.

Andrei Năstase: Demisia lui Harunjen, rezultatul unui târg cu CSPFoto: stiri.md

„Demisia lui Harunjen este rezultatul unor eforturi destul de consistente. Individul care a obstrucționat foarte multe anchete. Individul la comanda căruia a fost mușamalizată ancheta fratelui său despre care vom mai vorbi.

Individul care a obstrucționat comunicare cu instituțiile internaționale în ceea ce-l privește pe Plahotniuc. Eu am așteptat ca după această demisie a acestui individ, CSP-ul va pune în mișcare o acțiune penală”, a declarat Andrei Năstase la Cabinetul din Umbră, transmite Știri.md cu referire la Jurnal.md.

„Se încearcă scoaterea basma curată al lui Harunjen și a fost acest târg între CSP și Harunjen. Harunjen le-a spus lor să-l scoată basma curată și el să-și pună demisia. Acest Harunjen a încercat să obțină de la mine retragerea acestui denunț. Prin intermediul unui coleg de al său. Ceea ce nu a înțeles acest individ și a fost cumva ofensator pentru mine e că eu nu negociez cu mafia”, a adăgat ministrul de Interne.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării