main logo
2141

Andrei Năstase confirmă că familia lui Ilan Șor a zburat cu un avion privat la Moscova

Viceprim-ministrul Andrei Năstase a confirmat că familia deputatului Ilan Șor a zburat aseară cu un avion privat de pe Aeroportul Internațional Chișinău spre Moscova.

Năstase confirmă: Familia lui Șor a zburat cu un avion privat la MoscovaFoto: stiri.md

De asemenea, Năstase a mai comunicat că însuși Ilan Șor nu a părăsit Republica Moldova, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Vreau să vă asigur că ne-am documentat cu privire la acele avioane charter. Două dintre ele, este adevărat, au transportat anumite persoane și este vorba despre familia domnului Ilan Șor. Nu și acest domn Șor. Un alt avion este vizat din anturajul acestui pesonaj. A mai existat un avion care și-a anulat în ultimul moment când am ajuns la Aeroport și au avut loc verificările Poliției de Frontieră. Două persoane nu au mai plecat”, a declarat Năstase, după ședința Guvernului de astăzi.

De menționat că aseară, 14 iunie, Partidul Șor a emis un comunicat de presă prin care a informat că formațiunea își menține poziția de a se retrage în opoziție.

„Conducerea Partidului Politic ȘOR va continua amplele proiecte infrastructurale lansate în cele 104 localități, proiectele sociale lansate în întreaga țară pentru a crea condiții mai bune pentru oameni, alegătorii noștri pe care nu-i vom lăsa de izbeliște”, se arată în comunicatul Patidului Șor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării