main logo
488

Andrei Năstase, apel pentru turul II: Să securizăm votul din 3 iunie

Candidatul comun al PPDA, PAS şi PLDM pentru primăria Capitalei, Andrei Năstase, a lansat un apel către observatorii scrutinului, pentru a securiza votul din 3 iunie.

Andrei Năstase, apel pentru turul II: Să securizăm votul din 3 iunie

„Am ieșit la vot și le-am zădărnicit aranjamentele celor care și-au imaginat că stabiliseră deja rezultatul. Ați năruit, cu mult curaj și asumare civică, aranjamentele obscure ale binomului hibrid și toxic Plahotniuc – Dodon. Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și pentru determinarea cu care ați decis că oamenii care-și doresc un oraș modern și european trebuie să aibă un candidat în turul II.

Mai sunt câteva zile până la votul final, până la momentul în care viețile noastre, ale tuturor, se vor schimba cu adevărat. Trebuie să terminăm ceea ce am început, împreună, pe 20 mai. De aceasta dată, alegerea este foarte ușor de făcut.  Ei, miliardarii, oligarhii, politicienii corupți și oportuniști, au candidatul lor! Noi, toți ceilalți, indiferent de micile diferențe de abordare, dar strânși ca un pumn în jurul valorilor corecte ale unei democrații autentice, avem șansa să salvăm Chișinăul din captivitate”, a îndemnat candidatul.

Andrei Năstase le-a mulţumit tuturor pentru încrederea acordată şi a îndemnat cetăţenii să iasă la vot, să aibă încredere în valoarea şi forţa votului lor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării