main logo
957

Andrei Năstase anunță protest: Ne vedem în fața primăriei

Primarul ales Andrei Năstase își cheamă susținătorii la protest în această seară la ora 17:30 în fața primăriei Chișinău.

Andrei Năstase anunță protest: Ne vedem în fața primăriei

Apelul vine după ce ieri Judecătoria Capitalei a declarat alegerile locale din 3 iunie invalide, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

„Ion Ceban a lansat în spațiul public minciuni. A încercat să ducă în eroare societatea. Trebuie să înțelegeți că Dodon, Ceban sau o serie de deputați sunt în mâinile lui Plahotniuc. Am decis că astăzi la ora 17:30 ne vedem la Primărie pentru a ne pronunța pentru tot ce se întâmplă [...] Ieșiți la protest idiferent de opțiunea politică și indiferent de geopolitică”, spune într-un live pe pagina sa de Facebook Andrei Năstase. 

Acesta a ținut să menționeze această schemă va fi aplicată de Vlad Plahotniuc și la alegerile parlamentare. 

„În joc este țara. Mă preocupă nu funcția, dar viitorul acestei țări. Dacă nu ieșim astăzi în stradă, acești indivizi ne vor călca în picioare. După ce ne-au furat miliardele, au decis să ne fure și votul”, a mai spus primarul ales 

Marți seara, aproape de ora 22:00, Judecătoria municipiului Chișinău, sediul Centru, a luat decizia de a nu valida rezultatele alegerilor locale noi din Chișinău. Prezent în instanță, primarul ales, Andrei Năstase, liderul Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr, a declarat pentru presă că „este un joc perfid la care ne face să asistăm această guvernare”. Andrei Năstase a mai spus că decizia primei instanțe va fi contestată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării