11 iul, 2019 13:24
1 955
1
Andrei Năstase anunță procurorii care trebuie să-și dea demisia
11 iul, 2019 13:24
1 955
1

Ministrul Afacerilor Interne Andrei Năstase a transmis un mesaj după anunțul cu privire la demisia procurorului general Eduard Harunjen.

Într-un live pe Facebook, realizat de la bordul unui avion, Năstase a declarat că actuala guvernare nu se mulțumește cu o singură demisie și a anunțat numele celor care ar trebui să-l urmeze pe Harunjen, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

„Demisia lui Harunjen nu rezolvă mult lucrurile, pentru că în spatele lui va veni un Popa, un Roșioru care sunt la fel de toxici ca și Harunjen. Această instituție trebuie reformată din temelii, depolitizată”, a declarat Năstase.

Potrivit acestuia, ar trebui să-și dea imediat demisia și președinta Consiliului Superior al Procurorilor, Angela Motuzoc. „Președinta CSP trebuie să fie următoarea care să răspundă pentru ce a făcut, pentru minciunile pe care le-a spus”, a adăugat Năstase.

Amintim că CSP a decis astăzi că Eduard Harunjen trebuie să fie cercetat penal pentru coparticipare la uzurparea puterii de stat. La scurt timp după anunțul CSP, Eduard Harunjen și-a anunțat demisia.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter