main logo
3527

Andrei Năstase anunță că o va susține pe Maia Sandu în turul II

În turul II al alegerilor prezidenţiale, Platforma DA o va susține pe Maia Sandu.

Andrei Năstase anunță că o va susține pe Maia Sandu în turul IIColaj: știri.md

Anunțul a fost făcute în cadrul unui briefing de către candidatul PPDA la alegerile prezidențiale, Andrei Năstase, transmite Știri.md.

„Reiterăm că sprijinul nostru sincer este necondiționat și conform interesului național pe care îl îmbrățișăm. Ne așteptăm ca viitorul președinte să răspundă exigențelor puse de cetățenii Republicii Moldova cu opțiuni clar proeuropene și naționale”, a precizat Năstase.

Politicianul a menționat că Platforma pe care o conduce se va concentra chiar de azi pe acțiuni de construcție democratică și politică, dar și pe sporirea performanțelor fracțiunii parlamentare și cele ale aleșilor locali ai Platformei DA.

"Mulțumim tuturor colegilor și camarazilor noștri, inclusiv membrilor, reprezentanților și observatorilor în birourile secțiilor de votare, pentru munca uriașă pe care au depus-o în această campanie. A fost un efort profund care întrunește prețuirea și recunoștința pe care v-o purtăm în continuare. Din numele meu și al colegilor mei, vreau să vă transmit că vom fi alături de voi și de organizațiile teritoriale ale Platformei DA pentru ca să reclădim valorile în care credem cu putere", a mai adăugat Năstase.

Menționăm că în turul II al scrutinului prezidențial, care ar urma să aibă loc peste două săptămâni, se vor duela Maia Sandu (36,16%) și Igor Dodon (32,61%).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării