main logo
1729

Anatolie Golea pleacă de la SPPS, după ce Igor Dodon a numit un nou șef

După ce Igor Dodon a numit un nou șef la Serviciul de Protecție și Pază de Stat (SPPS), fostul director interimar Anatolie Golea anunță că pleacă din cadrul structurii.

Anatolie Golea pleacă de la SPPS, după ce Igor Dodon a numit un nou șefFoto: fb.com/AnatolieGolea

Iată ce mesaj a scris pe pagina sa de facebook, transmite Știri.md

"Orice început are un sfârşit şi orice sfârşit are un nou început!
A venit timpul când trebuie să-mi iau rămas bun de la familia SPPS. A fost o onoare pentru mine să stau în fruntea acestei echipe dedicate şi profesioniste.
Au fost aproape 3 ani în care am avut de toate – provocări, urcuşuri şi coborâşuri, dar de fiecare dată am demonstrat că suntem o forţă, un tot întreg.
Am ferma convingere că las în urma mea o echipă inteligentă, puternică şi consolidată, capabilă să facă faţă tuturor provocărilor.
Vreau să vă mulţumesc încă o dată pentru munca depusă şi aportul adus la creşterea şi dezvoltarea Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat. 
Vă urez noi aspiraţii şi succese în tot ceea ce faceţi şi vă îndemn să continuaţi cu aceiaşi dăruire şi pricepere realizarea misiunilor-de asigurare a protecţiei demnitarilor de stat!"

Știri.md amintește că Serviciul de Protecție și Pază de Stat (SPPS) are un nou șef după ce Igor Dodon a semnat decretul de numirea în funcție a colonelului Iaroslav Martin

Noul șef al SPPS a fost prezentat angajaților instituției în cadrul unei prestații care a avut loc astăzi, 25 iunie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării