main logo
825

Analist: Oricare Guvern învestit ar fi oricum mai bun decât ceea ce avem

Analistul politic Victor Ciobanu, susține că dacă actualul Executiv va fi demis, atunci în R. Moldova ar putea să se instaleze o perioadă de instabilitate.

Analist: Oricare Guvern învestit ar fi oricum mai bun decât ceea ce avemFoto: europalibera.org

Totuși, în cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă, expertul a precizat că oricare Guvern va fi investit, ar fi mai bun decât ceea ce avem acum, transmite Știri.md

„Ar putea să se instaleze o perioadă de instabilitate. Nu știu unde poate fi aruncată Republica Moldova după o guvernare dezastruoasă, care numai lui Dodon și lui Chicu i-a plăcut și au zis că a gestionat totul bine, atât economia, cât și pandemia, în care vedem că și acolo, și dincolo este dezastru, de fapt. Deci, nu știu unde este loc de mai rău, astfel că oricare guvern învestit, după mine, ar fi unul oricum mai bun decât ceea ce vedem în prezent”, a menționat Ciobanu. 

Totodată, fiind întrebat ce se va întâmpla până Parlamentul ar pute fi dizolvat și ar avea loc alegeri anticipate, Ciobanu a răspuns: „Guvernul trebuie să-și dea demisia și să stea frumușel în interimat atâta cât va mai putea să stea”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării