main logo
602

Amnistia migraţională a Rusiei. Dodon: Moldovenii revin acasă

Aproximativ 10.000 de persoane au apelat deja la Call Center-ul pentru amnistia migrațională a Rusiei.

Amnistia migraţională a Rusiei. Dodon: Moldovenii revin acasă

Datele despre numărul de persoane au fost anunțate în cadrul emisiunii „Главный вопрос (n.r. Principala întrebare)" de la NTV, transmite Știri.md cu referire la aif.md.

Potrivit lui Dodon, oamenii sunt interesați și verifică informații despre încălcările lor și oportunitatea de a folosi amnistia migrațională. Șeful statului consideră că acest proces va deveni și mai activ după Anul Nou.

„Chiar sper că, potrivit rezultatelor acordurilor Vladimir Vladimirovici, cel puțin 30.000 - 40.000 de concetățeni vor veni acasă. Desigur, ar fi ideal și 170.000 să vină acasă. Apropo, oamenii încep deja să cumpere bilete - în cea mai mare parte între 15 februarie și 22-23 februarie”, a declarat Dodon.

Amintim că, anterior, Dodon a anunțat despre interdicția unor moldoveni de a intra în Rusia care poate fi anulată cu o condiție.

Șeful statului a informat și despre deschiderea unui call center special pentru moldovenii aflați în Rusia, dar și pentru cei care se află în Moldova și au interdicție de intrare pe teritoriul Federației Ruse.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării