main logo
6882

Ambasadorul rus, după convocarea de la MAEIE: Citiţi atent presa rusă

Ambasadorul rus în Moldova, Oleg Vasneţov, a evitat să ofere detalii despre discuţiile pe care le-a avut cu Nicu Popescu la sediul Ministerului de Externe, unde a fost convocat în această dimineaţă.

Ambasadorul rus, după convocarea de la MAEIE: Citiţi atent presa rusă

Întrebat dacă rachetele lansate de Rusia asupra Ucrainei reprezintă un pericol la adresa securităţii ţării noastre, oficialul a menţionat că nu are, deocamdată, niciun comentariu de făcut şi ne-a sugerat să solicităm informaţii de la serviciul de presă, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Diplomatul nu a vrut să ofere un răspuns clar nici dacă aceste rachete au fost lansate intenţionat sau a fost o greşeală.

"Am discutat despre relaţiile bilaterale, iar detaliile discuţiilor le puteţi afla de la serviciul de presă. "- Aceste rachete au fost lansate intenţionat sau a fost o greşeală? - Noi cu voi, cu toţii, citim şi aflăm lucrurile de aici. - Autorităţile din Moldova consideră că aceste acţiuni reprezintă o ameninţare la adresa securităţii ţării. - Deocamdată nu avem niciun fel de comentarii", a menţionat Oleg Vasneţov.

Oxana Bodnar, corespondentul Publika TV, l-a mai întrebat pe oficialul rus ce explicaţii are pentru ultimele atacuri ale armatei ruse asupra Kievului. Şi în acest caz, Vasneţov a evitat să răspundă şi ne-a recomandat să citim ce scrie presa rusă despre asta.

"- Cum explicaţi ultimele atacuri pe teritoriul Ucrainei, în special asupra diferitor obiecte civile? Aţi văzut că una din rachete a distrus un teren de joacă? - Citiţi atent presa rusă şi declaraţiile autorităţilor ruse", a declarat Oleg Vasneţov.

Amintim că ambasadorul rus la Chişinău a fost convocat în această dimineaţă la sediul Ministerului de Externe după ce trei rachete ruseşti lansate asupra Ucrainei au survolat spaţiul aerian al Moldovei.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării