320
2
Ambasadorul R. Belarus în Moldova, decorat cu Ordinul de Onoare
320
2

Ambasadorul Republicii Belarus în Republica Moldova, Serghei Ciciuk, a fost decorat cu distincția „Ordinul de Onoare”.

Foto: presedinte.md

Decretul a fost semnat de președintele țării Igor Dodon în semn de profundă gratitudine pentru contribuția substanțială la dezvoltarea și consolidarea relațiilor de prietenie și colaborare moldo-belaruse, transmite Știri.md.

Totodată, în legătură cu încheierea misiunii sale diplomatice în țara noastră, Serghei Ciciuk a avut o întrevedere de lucru cu Igor Dodon, în carul căreia au discutat mai multe chestiuni cu privire la relațiile bilaterale dintre Moldova și Belarus, menționând importanța consolidării prieteniei îndelungate dintre popoarele noastre și exprimându-și speranța că prin eforturi comune se va depăși cu succes criza legată de pandemia globală.

La fel, oficialii au făcut un schimb de opinii vizavi de mecanismele de combatere a răspândirii virusului COVID-19, care sunt aplicate în Moldova și Belarus.

Pe final, șeful statului i-a urat diplomatului succes în activitatea sa de mai departe, exprimându-și încrederea că succesorul său la această funcție va contribui la dezvoltarea continuă a parteneriatului reciproc avantajos dintre Moldova și Belarus.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter