main logo
938

Alți doi oficiali români vin la Chișinău. Grosu anunță cine sunt

Președintele Camerei Deputaților din România, Marcel Ciolacu, dar și Alina Gorghiu, președinta interimară a Senatului României, urmează să vină într-o vizită oficială la Chișinău. Despre asta anunță speakerul Parlamentului, Igor Grosu, într-un mesaj pe Facebook.

Alți doi oficiali români vin la Chișinău. Igor Grosu anunță cine suntPoza: Știri.md

„Vreau să anunț că în zilele următoare vor veni alte două comisii importante ale Parlamentului României: cea pentru Integrare Europeană și cea a Controlului parlamentar asupra activității Serviciului Român de Informații. Pe data de 27 martie, la Chișinău vor veni omologii mei români, Alina Gorghiu și Marcel Ciolacu, pe care-i aștept cu drag pentru a dezvolta relațiile excelente pe care le-am stabilit. Acest șir de întrevederi importante demonstrează concret sprijinul pe care îl avem în România și arată încă o dată că noi nu suntem singuri în parcursul nostru european”, anunță oficialul, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Totodată, speakerul Parlamentului a reiterat că, în pofida tuturor provocărilor, România a fost mereu alături de Moldova.

„Zilele acestea ne bucurăm de o atenție deosebită din partea colegilor din România. Șirul vizitelor importante a fost deschis de către prim-ministrul României, Nicolae Ciucă. Am profitat de ocazie și i-am mulțumit, în numele cetățenilor cu care vorbesc atunci când merg în satele din țară, pentru sprijinul necondiționat. În ciuda tuturor provocărilor, și ele nu au fost puține în ultimii doi ani, noi am reușit, datorită României și tuturor românilor, să ieșim din această iarnă. Asta chiar dacă în toamna anului 2022 ni se prevestea că vom sta în întuneric și în frig”, a conchis Igor Grosu.

Amintim că ieri, 23 martie, premierul României, Nicolae Ciucă, a fost într-o vizită la Chișinău. Oficialul s-a întâlnit cu președinta Maia Sandu, cu premierul Dorin Recean, iar la final de zi a stat la discuții cu Igor Grosu și un grup de deputați moldoveni.

Ați depistat o greșeală Evidențiați cuvântul și apăsațictrl+enter

Raportați o greșeală

Eroare în text:......
Distribuie știreaDistribuie

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării