main logo
4111

Alina Zotea l-a servit pe Andrian Candu cu mere din livezile moldovenilor

Deputata Partidului Liberal, Alina Zotea, a revenit la muncă exact la o lună după ce a devenit mămică.

Zotea l-a servit pe Candu cu mere din livezile moldovenilor

 „Mergând săptămâna trecută la nordul Moldovei, am avut posibilitatea să vorbesc cu mai mulți pomicultori care s-au plâns că au fost nevoiți să vândă mere, prune sau nuci pe marginea drumului, cu câțiva bănuți, sau să le folosească drept hrană pentru animale, să nu le mai culeagă, sau să le lase să putrezească în livezi. Tot ei, au rămas cu credite la bănci și fără surse de existență în prag de iarnă. Tot de la ei am aflat că pentru a le vinde în Rusia trebuie să plătească bani firmelor intermediare”, a precizat Alina Zotea, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Deputata a decis, personal, să transmită aleșilor „aceste mere frumoase și sper să găsim soluția pentru acești fermieri”.

Drept reacție, Andrian Candu i-a mulțumit deputatei și i-a răspuns cu un proverb englez: "An apple a day keeps the doctor away" (Un măr pe zi ține doctorul mai departe de noi).

Alina Zotea a devenit mămică la data de 12 octombrie. Deputata din Partidul Liberal și Vlad Durnea s-au căsătorit la sfârșitul lunii septembrie 2017.

Amintim că Alina Zotea a fost cerută în căsătorie la 8 decembrie 2016, când a împlinit vârsta de 30 de ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării