main logo
2335

Alexei Lungu, despre excluderea PP Șansă: O crimă împotriva poporului moldovean

„Consider că ceea ce s-a întâmplat acum este o crimă împotriva poporului moldovean, a economiei noastre, a suveranității și a viitorului țării”. Este reacția liderului Partidului „Șansa”, Alexei Lungu, la decizia Comisiei Situații Excepționale (CSE) anunțată vineri după-amiaza, 3 noiembrie curent, de prim-ministrul Dorin Recean, potrivit căreia, a fost anulată înregistrarea candidaților acestei formațiuni în alegerile locale generale.

Alexei Lungu, despre excluderea PP Șansă: O crimă împotriva poporuluipoză simbol

Este reacția liderului Partidului „Șansa”, Alexei Lungu, la decizia Comisiei Situații Excepționale (CSE) anunțată vineri după-amiaza, 3 noiembrie curent, de prim-ministrul Dorin Recean, potrivit căreia, a fost anulată înregistrarea candidaților acestei formațiuni în alegerile locale generale, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

„Guvernul Sandu ne-a scos din cursa electorală în cel mai rușinos mod cu două zile înainte de alegeri. Însă noi suntem puternici! Și asta datorită susținerii voastre! Cu voi, moldoveni, români, ruși, ucraineni, bulgari, găgăuzi și alte popoare ale țării noastre, nu vom pierde niciodată! În cursa electorală mai sunt candidați valoroși. În video vă spun în detaliu pentru cine ar trebui să votați pentru a asigura un viitor mai bun pentru Moldova”, a mai declarat Alexei Lungu.

Mesajul video înregistrat a fost susținut în limba rusă. Despre Partidul „Șansă” se spune că este afiliat fugarului Ilan Șor și ar fi finanțat ilegal. Autoritățile au iniațit o serie de urmăriri penale în acest sens.

Alexei Lungu a mai dat de înțeles că formațiunea a avut terenul pregătit și a îndemnat alegătorii pe cine anume să voteze, odată ce el a picat din calitatea sa candidat pentru șefia Orhei.

Alegerile locale generale vor avea loc în această duminică, 5 noiembrie curent.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării