main logo
521

Alexandru Jizdan, despre liceul Orizont: Acolo a învățat și băiatul meu cel mare

Ministrul de Interne, Alexandru Jizdan, a recunoscut că problema celor șapte profesori turci, expulzați din Republica Moldova, este una „sensibilă”.

Jizdan, despre liceul Orizont: Acolo a învățat și băiatul meu

Totodată, ministrul a spus că nu are dreptul să pună la îndoiala datele Serviciului de Informații și Securitate, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

„Este o instituție de învățământ unde învață mulți copii. Acolo a învățat și băiatul meu cel mare. Sunt satisfăcut de calitatea studiilor pe care le-a primit”, a spus Jizdan în timpul emisiunii „Cutia negară”.

Întrebat cu privire la speculațiile conform cărora cei șapte profesori expulzați se ocupau de racolarea islamiștilor, Alexandru Jizdan a răspuns: „Eu nu am dreptul să pun la îndoiala informațiile SIS. Prin această instituție au trecut zeci de mii de copii. SIS a emis o decizie și a venit cu o solicitare. Ce are SIS ca substanța, ca informație, trebuie de văzut”.  

De menționat că cei șapte cetățeni turci au fost obligați să părăsească țara în urma unei solicitări venite de la Biroul Migrație și Azil.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării