main logo
4001

Alexandr Stoianoglo: Proba în dosar se bazează pe declarația lui Cristian Rizea

Procurorul General demis, Alexandr Stoianoglo, declară că dosarul penal în care este învinuit că ar fi luat mită pentru eliberarea omului de afaceri Veaceslav Platon este o „făcătură” și se bazează pe un denunț mincinos al fostului deputat român, Cristian Rizea, care se ascundea în acel moment în Republica Moldova de justiția română.

Stoianoglo: Proba în dosar se bazează pe declarația lui Cristian RizeaColaj: Știri.md

Acum, Rizea își ispășește pedeapsa într-un penitenciar din România, după ce a fost extrădat de către Chișinău, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

„Știți care sunt probele împotriva mea? Eu am povestit doar o părticică, dar totul trebuie să fie investigat. Probele împotriva Procurorului General - declarația lui Rizea că el a găsit în cutia poștală o scrisoarte unde scrie că Stoianoglo și Dodon ar fi primit 2 milioane de dolari pentru eliberarea lui Platon. Ce are Dodon cu asta, în general, nu înțeleg… 

Și o altă probă - o secvență de video unde eu am spus că sunt adeptul principiului, după Elisabeta a II-a - mai bine 10 vinovați nu vor sta în închisoare, decât unul nevinovat să stea.

Și mă întreb de ce nimeni nu spune câți oameni am eliberat eu din arest, care au stat acolo ilegal, zeci sute de oameni”, a declarat Alexandr Stoianoglo la Puterea a Patra de la N4.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării