main logo
8878

Alexandr Stoianoglo, către Maia Sandu: A venit timpul să ne unim forțele

În cadrul unui briefing de presă, candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo, a venit cu un mesaj către președintele actual al Moldovei, Maia Sandu. Acesta o invită la dezbateri pentru a discuta despre viitorul țării noastre.

Alexandr Stoianoglo, către Maia Sandu: A venit timpul să ne unim forțeleColaj: Știri.md

„Eu mă adresez cu o propunere constructivă către Maia Sandu. Haide-ți să le dăm oamenilor posibilitatea cetățenilor de a face singuri o concluzie despre noi. Cea mai bună idee în acest sens o dezbatere, însă nu pe o platformă media care depinde de autorități, ci pe o platformă neutră. Să fie doi moderatori, de la dumneavoastră și de la mine”, a declarat Alexandr Stoianoglo, transmite Știri.md. 

Potrivit lui, astfel, cetățenii Republicii Moldova vor putea avea mai multe argumente pentru a lua concluzii bine-gândite. 

„A venit timpul să ne unim forțele, pentru a căuta soluții comune și pentru a atinge scopuri comune”, a concluzionat Alexandr Stoianoglo. 

Anterior, Maia Sandu, în cadrul unui briefing de presă, a venit cu inițiativa către Alexandr Stoianoglo de a organiza o dezbatere politică. 

De menționat că Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo se vor duela în turul II al alegerilor prezidențiale. Cel puțin așa arată datele cu numărul de voturi înregistrate după procesarea a 99,64% din procesele-verbale.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării