main logo
27147

Alertă: R. Moldova se poate pomeni cu un agresor la 30 km de Chișinău

Conflictul de la granița dintre Ucraina și Rusia devine tot mai tensionat, iar îngrijorarea autorităților din R. Moldova devine tot mai mare.

Alertă: R. Moldova se poate pomeni cu un agresor la 30 km de Chișinău

Consilierului liberal în cadrul Consiliului Municipal Chișinău, Ion Cebanu nu exclude repetarea scenariului din 1924 din România, transmite Știri.md.

”Tot mai mulți experți și politicieni vorbesc despre intenția Rusiei de a ocupa Ucraina.

Din păcate la noi pe tema asta e o tăcere aproape de cimitir. Să ne fie clar! 

Rusia din totdeauna și-a dorit să ajungă la Gurile Dunării și dacă ne gândim, că în imediata apropiere este regimul separatist din stânga Nistrului, Rusia poate ajunge nu numai la Dunăre, dar și la Nistru, prin urmare Republica Moldova se poate pomeni cu un agresor la 30 km de Chișinău, exact cum s-a pomenit România în 1924 după formarea de către URSS a RASSM.

Unde sunt experții pe Transnistria, tot felu de specialiști în securitate, politicieni, formatori de opinie?

Cel mai mult mă îngrijorează tăcerea lor, în timp ce statul vecin - Ucraina fierbe, comunitatea internațională discută pe larg această chestiune, opinia publică de la Chișinău e plină de orce, numai despre chestiunea ucraineană tace.

Dacă ne gândim că Moldova și Chișinăul e plin de agentură FSB-istă și GRU această tăcere pare a fi una înainte de furtună”, a declarat acesta.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării