25 iulie, 19:32
3 917
14
Alegerile ar putea fi amânate. Sandu: Nici să nu te gândești la asta, Dodon
25 iulie, 19:32
3 917
14

După ce Igor Dodon a declarat în cadrul emisiunii "Președintele Răspunde", că alegeri prezidențiale din 1 noiembrie ar putea fi amânate, Maia Sandu a venit cu o reacție.

Foto: tvrmoldova.md

Lidera PAS l-a îndemnat pe șeful statului nici să nu să se gândească la așa ceva, pentru că cetățenii își doresc un alt președinte, transmite Știri.md

Totodată, Sandu a ținut să precizeze că de fapt Igor Dodon e un fricos și se teme că va pierde puterea. 

"Igor Dodon se ţine cu dinţii de putere. Înglodat până-n urechi în acte de corupţie, se teme că va pierde nu doar puterea, dar și libertatea. De frica unui procuror general independent, care l-ar fi putut băga la puşcărie, a bătut palma cu oamenii lui Plahotniuc ca să dea jos guvernul pe care l-am condus. Tot cu oamenii lui Plahotniuc a făcut un guvern incompetent, care duce țara în prăpastie. 

Pentru că tot mai mulți oameni înțeleg că Dodon este mincinos, corupt și incompetent, el se gândeşte să "amâne" alegerile prezidenţiale din toamnă. Nici să nu te gândești la asta, Dodon! Am scăpat noi de unul care a anulat alegeri, vom scăpa şi de tine. E vremea oamenilor buni", a spus Maia Sandu. 

Știri.md amintește că președintele Igor Dodon a spus ieri, 24 iulie, că ar vrea ca alegerile prezidențiale să fie organizate în această toamnă, dar dacă situația se va agrava alegerile trebuie amânate pentru anul viitor.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter