main logo
27428

Alegeri prezidențiale. Slusari: Platforma DA are mai mulți candidați

Alexandru Slusari a declarat că deși încă nu a fost identificat un candidat apartinic pentru alegerile prezidențiale, Platforma DA are mai mulți candidați pe care i-ar putea propune la alegeri.

Alegeri prezidențiale. Slusari: Platforma DA are mai mulți candidațiFoto: știri.md

Deputatul a spus că deocamdată acest lucru nu a fost discutat în amănunte, dar reprezentanții Platformei DA deja au pregătit o listă cu potențialii candidați, transmite Știri.md.

Cu toate acestea, Slusari a declarat că totuși speră că partidele vor conveni la un numitor comun și vor alege un candidat unic pe dreapta.

„Evident când mergi cu candidatul apartinic, nu te gândești la reprezentantul Platformei DA, dar la altcineva, vrem să epuizăm acest subiect. Platforma DA are mai mulți candidați pentru alegerile prezidențiale. Noi nu ducem lipsă de personalități.

Noi suntem concentrați pe identificarea candidatului nepartinic, dacă nu, în foarte scurt timp Platforma DA va veni cu propriul candidat. Noi detaliat nu am discutat acest subiect, când vom discuta punctual, vom veni cu un nume”, a declarat Slusari.

Întrebat ce șanse ar avea Andrei Năstase la aceste alegeri, Slusari a spus că este încrezut în victorie și a mai adăugat că acesta are „șanse foarte bune. Andrei Năstase are capacități suficiente și ar reprezenta cu brio Platforma DA”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării