main logo
646

Alegeri pentru Adunarea Populară a Găgăuziei: Apelul Irinei Vlah

Campania electorală pentru viitoarele alegerile pentru Adunarea Populară a Găgăuziei (APG) nu ar trebui să devină în niciun caz o campanie de confruntare dintre găgăuzi, spune başcanul Irina Vlah.

Alegeri pentru Adunarea Populară a Găgăuziei: Apelul Irinei VlahFoto: infotag.md

Potrivit Infotag, ea a scris pe reţelele sociale că "într-un moment atât de dificil al luptei împotriva pandemiei, când economia cade la nivel global, regional şi local, este mai necesar ca oricând să ne unim pentru a rezolva mai eficient problemele sociale şi economice", transmite Știri.md.

Başcanul a cerut locuitorilor autonomiei să facă în campania electorală pentru APG "o competiţie sinceră şi deschisă de idei şi proiecte pentru dezvoltarea Găgăuziei".

"Sunt sigură că toţi, indiferent de punctele de vedere, suntem uniţi de dorinţa de a participa la dezvoltarea Găgăuziei. De asemenea, suntem uniţi de un obiectiv comun: să facem cel mai bun loc de locuit pentru copiii şi nepoţii noştri. Fac apel la toţi deputaţii actuali ai APG şi viitorii candidaţi să câştige simpatia alegătorilor, prezentând idei şi proiecte pentru dezvoltarea autonomiei ", a spus Vlah.

După cum a informat anterior Infotag, împuternicirile APG de legislatura VI expiră pe 20 ianuarie. Alegerile pentru următoarea sa componenţă va avea loc pe 4 aprilie. APG are 35 de deputaţi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării