main logo
614

Alegeri nule. Vicepreşedintele PDM: Este și pentru noi o problemă

Faptul că alegerile locale au fost declarate nule reprezintă o problemă inclusiv pentru partidul de guvernare. Declarația a fost făcută de către vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

Alegeri nule. Vicepreşedintele PDM: E și pentru noi o problemă

Afirmațiile au fost făcute în contextul în care istoricul Virgil Pâslariuc a solicitat guvernării să întoarcă votul cetățenilor, transmite Ştiri.md cu referire la Agora.

„Aduceți-vă aminte ce a spus Federica Mogherini: „Faceți ce vreți, dar întoarceți votul oamenilor”. Aici este vorba despre o decizie politică, nu este nicio ingerință în afacerea justiției. Pur și simplu s-a cerut expres să retrageți ordinul care a fost îndeplinit de justiție. Există posibilități, dvs știți mai bine. Sunteți foarte creativi”, a declarat Virgil Pâslariuc.

 La rândul său, vicepreședinte Partidului Democrat a lăsat să se înțeleagă că de fapt candidații pentru fotoliul de primar ar fi vinovați de faptul că au admis anumite încălcări care au condus la anularea votului.

„Faptul că nu au fost validate alegerile este o problemă. Este și pentru noi o problemă. Este o problemă care trebuie să fie rezolvată astfel încât să nu se mai repete astfel de situații. Noi nu am anulat niciun fel de alegeri. Dacă vreți să ne referim la cauzele anulării acelor alegeri, trebuie să-i întrebăm pe candidați de ce au admis conștient acele multiple încălcări?”, a ripostat Cebotari.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării